Favoritter til Copenhagen maraton

Danmarks største maratonløb er tilbage efter tre års pause. Denne gang er det med 11.000 forventede deltagere. Efter en længere pause pga. Corona, så er løbet endelig klar til at tage imod deltager igen. I år kommer der ca. 50 % løbere fra udlandet, hvilket nok skal ses i lyset af at Danmark er et af de lande, som har åbnet op efter Corona først.

Hvem skal vi holde øje med?

Det er som altid de udenlandske løbere fra Kenya, Eritrea, Uganda og lignende som har favoritterne til løbssejr. Danskerne kan ikke konkurrere med de allerbedste i verden. Der er dog alligevel grund til at holde øje med danskerne alligevel, da Copenhagen Marathon 2022 også er vært for DM på marathon distancen. Her er Thijs Nijhuis på forhånd favoritten, og det bliver spændende og se om han kan leve op til favoritværdigheden.

Nogle år har Danske spil og andre bookmakere været ude og sætte odds på favoritterne. De er endnu ikke kommet i år, men på https://betting-sider.dk/bookmakere/ kan du finde en liste med bookmakere hvor du løbende kan holde øje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.